고기를 숯불에 굽는 것은 아주 오래되고 전통적인 조리방식입니다.수티문은 이런 숯불구이 기법을 바탕으로 한국 전통 식문화를 현대적으로 해석하고자 합니다.특수한 식재료를 예리하게 가다듬고, 요리마다의 어울림을 찾아 새로운 변주를 만들어 냅니다. 본래의 맛의 지혜와 현대적인 감각을 아우르는 우아하고 독창적인 한국식 숯불 다이닝을 제안합니다.
Grilling meat over charcoal is a very old and traditional method of cooking. Based on this charcoal-grilling technique, Sutimun attempts to interpret traditional Korean food culture in a modern way. Sharpens special ingredients and heads for a new variation in finding harmony with each dish. We propose an elegant and original Korean charcoal-grilled dining that encompasses the wisdom of the original taste and a modern sense.
SUTIMOON
Usage - Dining
Floor Area - 240㎡
Client- Dictum Magna
Status- Completion
Date of comletion- Jan, 2023
Photograhpy- Dongkyu, Kim
Location - B1, 27-8, Gukjegeumyung-ro 8-gil, Yeongdeungpo-gu, Seoul
Involvement- Concept Design, Construction
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